U želji da sa Vama podijelimo ljepote podmorja otoka Lastova.

Ronilački klub Ankora, nalazi se na otoku Lastovu u uvali Zaklopatica.

Udaljenost Lastova od kopna i izloženost otvorenom moru garancija su čudesnim podvodnim reljefima i bogatstvu morskog života. Lastovo sa pripadajućim otočjem je zbog iznimne prirodne ljepote i bioraznolikosti 2006 g. proglašeno Parkom prirode, a zbog brojnih arheoloških nalazišta njegovo podmorje je pod zaštitom Ministarstva kulture. Otok i arhipelag su po mjeri čovjeka željnog susreta s netaknutom prirodom u njezinom najraskošnijem mediteranskom izdanju, a prati ih i bogata gastronomska ponuda.

Centar raspolaže kompletnom ronilačkom opremom za najam. Na zarone idemo brzim brodom kapaciteta 12 ronioca. Brzinom od 25 Mph za manje od 30 minuta stižemo i do najudaljenije lokacije. Na brodu se nalazi WC, a opremljen je ronilačkim ljestvama i kompletom za kisik.

Ronioci na raspolaganju imaju prostorije centra, wc, te prostor za pranje i odlaganje opreme. Centar je smješten u prizemlju kuće na samoj obali. A Vaši domaćini i stručno osposobljeni voditelji ronjenja u turizmu Ilija i Marko Frlan pružit će vam ugodnu atmosferu, dobru zabavu te sigurne i nezaboravne zarone.

Ljepote podmorja

© | RONILAČKI CENTAR ANKORA | LASTOVO HRVATSKA|. All rights reserved. Created by PaPe lab.